Onderhoud en plaatsing van schouwen en verwarmingsinstallaties in regio Leuven (Wilsele)

Wie zijn Mony en Zonen ?

In 1975 werd door Mony & en zijn vrouw Suzanne de firma “schouwveger Mony” opgericht in Wilsele, regio Leuven.

 

In 1997 werd de zaak toevertrouwd aan de kinderen onder de naam: “MONY EN ZONEN bvba” , sindsdien kan u hier terecht voor het renoveren en plaatsen van verwarmingsinstallaties, het onderhoud van schouwen en verwarmingsinstallaties, het plaatsen van inox-rookkanalen, maar ook wettelijke keuringen van stookolietanks.

 

Neem contact met ons op!

 

 

Uw specialist voor haarden en kachels

Doordat de interesse in kachels en haarden zo groot was bij hun cliënteel, is er begin 2002 beslist om de ouderlijke woning in Wilsele - Leuven te verbouwen tot een kachel -en haardenzaak.

Berustend op jarenlange ervaring en kennis bieden zij u een geselecteerd assortiment aan met alleen topmerken, gaande van klassieke standaard kachels en haarden tot de meest exclusieve designmodellen.

Na de opening van de nieuwe toonzaal en een uitbreiding van de activiteiten, waarbij vakkennis en service centraal staan, zijn er momenteel 19 mensen werkzaam bij Mony en Zonen.

 

Breng ons gerust een bezoek of contacteer ons indien u op zoek bent naar een betrouwbare vakman voor de plaatsing van een kachel of het onderhoud van uw verwarming of tank.

Map

 Bereken route

Catalogus

Aarschotsesteenweg 119
3012 Wilsele (Leuven)
016 44 37 71
Wachtdienst 7/7 (buiten kantooruren tot 22u)
0495 25 40 12
016 44 49 25

Betalingswijze

  • Bancontact

Promoties

Ga naar onze site en bekijk

onze acties van het moment.

 

www.monyenzonen.be/acties

Toonzaal

Maandag Gesloten
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag Gesloten